Despre

Despre noi

Timp de peste 20 de ani, ARHIMAR și-a creeat o reputație puternică în furnizarea serviciilor arhitecturale de înaltă calitate. Angajamentul nostru și devotamentul continuu față de clienții noștrii ne-au adus în topul birourilor românești de arhitectură și ne-au oferit posibilitatea de a participa la proiecte internaționale după stabilirea unor relații cu companii europene de arhitectură și inginerie.

Având sediul în Cluj-Napoca, avem o gamă largă de clienți locali, de la utilizatori privați până la corporații majore. Datorită economiei dezvoltate pe plan internațional, am avut privilegiul de a lucra cu o varietate de clienți internaționali din Italia, Marea Britanie, Germania, Israel și Spania, iar recent și pe piața est-asiatică. Compania noastră este in continuă creștere și suntem mereu deschiși noilor provocări.

Credem că designul de calitate nu se bazează doar pe crearea unor clădiri. Schimbam stiluri de viață, realizând spații de locuit mai bune bazate pe funcționalitate, folosind o abordare inovatoare a tehnicilor de proiectare.